Opnames "Vol van leven"


Hallo allemaal!

Na veel voorbereidingen en vergaderingen begonnen 2 week geleden de opnames voor onze nieuwe film “Vol van leven”. Na vele dagen met de hele crew hard aan de slag, zijn nu ook alle opnames achter de rug! Het waren lange dagen en we zijn nu allemaal wel heel hard toe aan echte vakantie, maar het was erg gezellig. We hebben heftige scenes achter de rug en het verliep niet altijd van een leien dakje, maar ondanks de tegenslagen zijn we erg tevreden en kijken we er naar uit als de film af is! Tijdens het filmen werden we ook bijgestaan door filmmaker Thijs Gloger. Hij is de man achter Schaftkip films. Op zijn website www.schaftkipfilms.nl vindt je meer informatie over hem en zijn experimentele films.

We willen iedereen alvast bedanken die zich voor de film heeft ingezet de afgelopen weken. Ook willen we alle figuranten even in het speciaal bedanken. Hun grote inzet was echt super!

Het enige wat nu nog resteert is monteren, en dan natuurlijk een première. We houden jullie hier zoveel mogelijk van op de hoogte!


Als je nou niet genoeg kunt krijgen van De Filmproductiegroep, volg ons dan via Twitter of wordt fan van onze Facebook of Hyves pagina! De links naar deze pagina's staan aan de rechterzijde van dit bericht.

Greetz,
De Filmproductiegroep

Geen opmerkingen:

Een reactie posten